…till årets höjdpunkt, NOLLNINGEN!!

GRATTIS till din plats på sjuksköterskeprogrammet!!! Inom kort kommer nollebrev skickas hem till dig men redan nu kan du läsa det under fliken information -> nollebrev.

Glöm inte att redan nu gå med i vår facebook-grupp ”SJUKs NOLLNING 2019” och följa oss på instagram @sjuksnollning19, här kommer det komma ut spexiga bilder och väldigt viktig info innan och under nollningen!!

Om du har några frågor tveka inte att höra av dig till sjuk@nollning.nu.

SAVE THE DATES!
22/8-31/8 kommer nollningen att hålla igång, vi kommer börja med att träffas utanför Trade Center som ni kan se vart det ligger om ni klickar HÄR. Den 22/8 klockan 09:30 kommer mamma Auskultation ochPappa Palpation att möta er där och ta väl hand om er.

Vi hoppas verkligen att vi får se dig i augusti! Detta vill du inte missa.